Minni 9kk

Kuukaudet menee aina vaan nopeammin mitä lähemmäksi vuoden ikää mennään. Tänään illalla kasi vaihtuu ysiksi ja Minni on ollut meidän syliteltävänä saman ajan kuin mitä vietti vatsassa, aika huikeeta! Rääpäleestä on kasvanut pippurinen oman tahdon omaava touhottaja, jonka suusta ollaan jo kuultu "äittii" ja "itii" <3 ja söpö "he-hei" samalla kun käsi heilahtaa tervehdykseksi.Meidän vauva kiitää nelinkontin lattialla ja nousee seisomaan milloin mitäkin vasten.
Pipeiltä ja mustelmilta ei vissiin tässä vaiheessa pysty välttymään ja se saa mun sydämen vähän sykkyrälle. Onneks nää pienet taitaa olla lujaa tekoa!
Kodin sisustus on laitettu siltä osin uusiksi, että kaikki pienet ja särkyvät esineet on nostettu ylemmäs tai piilotettu lipaston laatikoihin.
Emma ja Minni on viimesen kuukauden aikana lähentyny ihan hirveästi. Varmaan toki siksi, että Emma on nyt lomalla koulusta ja viettää päivät meidän kanssa, mutta myös siksi että Minni on alkanut puuhastelemaan kaikkea eikä vain pötköttele laittialla ja on hirvittävän kiinnostunut Emman leikeistä. Emma selvästi nauttii siitä että saa välillä Minnin "vastuulleen" kun esimerkiksi ripustan pyykit tai teen muita kotitöitä. Ja Minni nauttii kun saa siskolta huomiota. <3


Hampaita Minnillä on jo kolme ja seuraavat kolme puhkeaa ihan näinä päivinä. Ja voi vitsit, se niiden pesu ei oo yhtään Minnin juttu, joka kerta hirveä huuto! Emmalla oli neljä hammasta vasta 1-vuotiaana, niin tuntuu että Minni tekee niitä nyt hirmu vauhdilla, mutta näissä(kin) on jokaisella niin oma tahti. Hampaiden tulo ja useat hyttysenpistokset vähän vaivaa meidän öitä, mutta en voi vieläkään sanoa, että meillä nukuttaisiin huonosti. Se on niin onni ja osaan olla siitä oikeasti onnellinen. Emman kanssa pari vuotta valvoneena en todellakaan valita jos yö silloin tällöin menee pätkissä..


Viime viikolla Emma katsoi Minniä ja totesi : "Vauvat on kehittyny rusinoista. Yhtä imeliä ja ryppyisiä."  ...Aika ihana!


Sanna ♡P.s. Tän minin söpöilyjä usein instagramissa @helmensola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Synnytys

Tästä tulee vähän pidempi pätkä. Kirjotan synnytyskertomuksen vielä kun se on suht tuoreessa muistissa. Kaikki ei menny ihan nappiin, mutta ...