Äitiysloman viimeinen päivä

Apua, sinne meni! Vanhempainvapaa siis.. Tai äitiyslomaks mä sitä kutsun, vaikka varsinainen äitiyslomahan loppuu jo vauvan ollessa noin kolmekuinen. Ihanaa että sain "lomailla" vauvan (ja toki muunkin perheen) kanssa näin upean kesän! Tänään on viimeinen päivä tätä aikakautta ja täytyy taas todeta että aikaa kuluu hurjaa vauhtia.


Miten tästä eteenpäin?

Huomisesta alkaen oon töistä kesälomalla. Nautitaan vielä muutama päivä lomasta maalla ja sitten jatketaan kotiin. Kun kesälomat töistä on lomailtu, jatkan hetken hoitovapaalla, jonka jälkeen on Juhon vuoro. Juho on kokonaisen kuukauden Minnin kanssa kun mä aloitan marraskuussa työt. Ihanaa, että se on mahdollista ja Juhokin saa viettää arvokasta aikaa vauvan (vai apua, taaperoko Minni silloin on?!) kanssa. Joulukuun alusta sitten olisi tarkoitus aloittaa päivähoito, Minnin ollessa paria päivää vajaa 1v 2kk. Onneksi tulee pehmeä lasku kun joulukuussa on niin paljon pyhäpäiviä.
Toisaalta ei ole vielä yhtään kiire työelämään, mutta toisaalta kaipaan kovasti mun työkavereita, jotka on paljon enemmän kuin vaan työkavereita.


Äitiysloma on ainutlaatuista aikaa ja sen jokainen päivä kaikkine hetkineen, vaikka koti on tuntunut välillä enemmän sirkukselta kuin kodilta, on kyllä ollu ihan parhaita! Kyllähän tän naurunassun kanssa jää vielä hetkeks mielellään kotiin. <3

Sanna♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Synnytys

Tästä tulee vähän pidempi pätkä. Kirjotan synnytyskertomuksen vielä kun se on suht tuoreessa muistissa. Kaikki ei menny ihan nappiin, mutta ...