Whisbear -unikarhu

Nalle joka on kohissut meidän makuuhuoneessa kohta puoli vuotta. Mistä on kyse?
 
"Whisbearin taika piilee sen sisälle piilotetussa pienessä pyöreässä laitteessa. Laite tuottaa valkoista kohinaa, joka muistuttaa kohdun äänimaailmaa. Tämä turvallinen äänimaailmaa rauhoittaa vauvoja niin kohdussa kuin sen ulkopuolellakin. Siitä on apua myös isommille lapsille. Parhaat asiantuntijat ovat “säveltäneet” Whisbearin kohinan ja tuhannet vauvat ympäri maailman ovat testanneet sitä. Kohinan tyyppi, taajuus ja sävy on miellyttävä ja turvallinen pienille korville. Kohina rauhoittaa vastasyntynyttä."
 
Me tutustuttiin ensimmäisen kerran Whisbeariin lapsimessuilla keväällä 2017 kun odotin Minniä. Ei silloin vielä ostettu, mutta tämä nalle jäi vahvasti harkintaan. Minni ei ole koskaan herännyt kovasti itkeskelemään, mutta pitää öisin välillä sellaista levotonta ininää ja yninää. Alkuun laitoin öisin puhelimelta  soimaan white noisea ja huomasin tämän kohinan rauhoittavan ja auttavan uudelleen nukahtamisessa. Aika pian päätin että Whisbear tulee meille hoitamaan tätä virkaa. Eikä olla kaduttu hetkeäkään!
 
 
Laitetaan nalle päälle aina Minnin mennessä yöunille ja se kohisee 40 minuuttia. Sen jälkeen se on valmiustilassa ja kytkeytyy uudelleen kohisemaan, jos havaitsee itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikettä. Se siis menee päälle ja pois ihan itsekseen pitkin yötä.
Ja täytyy sanoa, että kun menen itse nukkumaan myöhemmin, niin painan nallen silloinkin päälle, koska en enää tykkää nukahtaa täyteen hiljaisuuteen :D En tiedä miten käy kun Minni jonain päivänä muuttaa meidän makkarista pois! Nukutaan siis kaikki paremmin Whisbearin ansiosta ja yöt ovat rauhallisia. Sen voi laittaa viereen unikaveriksi tai kiinnittää magneettijalkojensa avulla pinnasängyn reunaan.

 
 
 Whisbear on myös auttanut Minniä nukkumaan parempia päiväunia. Kun vieressä on koko ajan pieni kohina, ei mun kotitöistä aiheutuvat pienet kolistelut herätä niin herkästi. Nalle kulkee meidän mukana kaikki viikonloppureissut ja kyläilyt, eikä olla nukuttu yhtään yötä ilman sitä sen jälkeen kun se meille kotiutui. Nallella on lisäksi hauska ulkomuoto ja Minni tykkää leikkiä sillä päivisin. Luulin tämän kuluttavan pattereita hirveästi, kun on suht paljon päällä, mutta vaihdettiin ne vasta toisen kerran. Se on ehdottomasti mielestäni maksanut itsensä takaisin moneen kertaan!
 
 
 
Nyt hyvää yötä!
 
 
 Sanna♡
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Synnytys

Tästä tulee vähän pidempi pätkä. Kirjotan synnytyskertomuksen vielä kun se on suht tuoreessa muistissa. Kaikki ei menny ihan nappiin, mutta ...